Medewerker Zaakgericht werken – Tempo Team – Groningen

Tempo Team

Als medewerker Zaakgericht Werken ga je aan de slag bij de collega’s van de Documentaire Informatievoorziening Zaakgericht Werken (DIV ZGW). Het DIV-vak is bij ons waterschap de laatste jaren enorm veranderd. Waterschap Noorderzijlvest werkt volledig zaakgericht. Daarnaast hebben we digitale duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wat bieden wij jou Goed maandloon van maximaal €3915,- bij 36 uren Een opdracht via Tempo-Team Team van 30 personen Medewerker zaakgericht Kantoor rand van Groningen stad Mijn groei, ons platform met trainingen Wie ben jij Ben jij beschikbaar voor een hele leuke baan bij Waterschap Noorderzijlvest? Noorderzijlvest is op zoek naar een collega op de afdeling Documentaire Informatievoorziening ( DIV) De functie is voor 36 uren in de week. Een goed en passend salaris en een 4% eindejaarsuitkering Minimaal MBO diploma Kennis van een Document Management Systeem Klantgericht / communicatief / sociaal vaardig Proactieve houding Wat ga je doen Je ondersteunt en coacht medewerkers en bestuurders deskundig bij het zaakgericht werken. Je verzorgt zaakregistraties die via de post of via de mailbox arriveren. Heel belangrijk is om toe te zien op inhoudelijke kwaliteit van digitale gegevens en informatie. Daarnaast beantwoordt je vragen en signaleert informatiebehoeften. Waar ga je werken Als Medewerker zaakgericht werken kom je te werken in het team Informatie en Automatisering bij het proces Afvalwaterketen en Digitalisering. Dit team bestaat uit ruim 30 medewerkers o.a. Senior adviseur I&A, Adviseur I&A, Geo gegevensmanagement, Senior medewerker Zaakgericht werken en Archieven, Informatieanalist, Systeembeheerder I&A, Senior medewerker Zaakgericht werken, Medewerker zaakgericht werken, landmeters. Sollicitatie Wij zien jouw reactie graag tegemoet. Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...