USG Engineering Is Nu Opnieuw Inhuren Voor Calculator Elektrotechniek – USG Engineering – Groningen

USG Engineering

Calculator Elektrotechniek-USG Engineering
Calculator Elektrotechniek-USG Engineering
Als Calculator Elektrotechniek ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het meten en berekenen van projecten, het uitwerken van offertes en ontwerpen voor inkomende opdrachten die voortkomen uit spin-off van technisch beheer-contracten, aanbestedingen en meer- en minderwerk, en het uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk opdrachten binnen te halen tegen een winstgevende prijs, juiste tijdsnormen en prijsstelling van materiaal. Je begint met het bestuderen van tekeningen en het maken van een overzicht van uit te voeren werkzaamheden. Je werkt eventueel aan meerdere projecten tegelijk en hebt goede organisatorische vaardigheden. Het is belangrijk om de EMVI-score in de gaten te houden en de risico’s in kaart te brengen. Het meten van montagewerkzaamheden en het berekenen van meer- en minderwerk zijn ook onderdeel van je taken. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige administratie van gemaakte berekeningen met onderbouwing, zodat de project- en vestigingsleiding alles makkelijk terug kan vinden voor toekomstige referentie.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...