USG Engineering Needs to Fill the Position of Medewerker Engineering FAST – USG Engineering – Groningen

USG Engineering

Medewerker Engineering-USG Engineering
Medewerker Engineering-USG Engineering
Werk jij graag projectmatig en heb je oog voor detail? Ben jij daarnaast ook nog resultaatgericht en heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan is dit wellicht de baan voor jou! Als Medewerker Engineering help je de (Senior) Engineer om projecten op hoog niveau aan te leveren bij de uitvoering. Je werkt op het gebied van detailontwerp, projectdata en andere project gerelateerde werkzaamheden. Zo maak je digitale projecttekeningen en draag je bij aan netontwerpen en detailengineering. Waar nodig ben je verantwoordelijk voor de data van uitgevoerde projecten en toets je de kwaliteit van revisiegegevens. Jouw rol maakt dat een project efficient en volgens plan kan worden uitgevoerd. Het is dan ook belangrijk dat projectbestanden actueel zijn, je de overdracht van projecten begeleidt, verbetermogelijkheden signaleert en op basis hiervan verbeter voorstellen doet. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratief technische taken, waarvoor je direct samenwerkt met de (Senior) Engineer. Je helpt en ondersteunt de aannemer in de projectvoorbereiding. Je vraagt vergunningen aan en je zorgt voor het benodigde materiaal. Je bent flexibel om in te springen waar nodig om het werk van de engineers zo goed mogelijk te laten verlopen. Kortom: een functie waarbij je projectmatig en zeer gedetailleerd bezig bent, goede communicatie van belang is en moet kunnen samenwerken om succesvol te zijn!

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...