USG Engineering Needs to Fill the Position of Tekenaar Leidingregistratie FAST – USG Engineering – Groningen

USG Engineering

Tekenaar Leidingregistratie-USG Engineering
Tekenaar Leidingregistratie-USG Engineering
Heb jij veel ervaring met tekensystemen en wil jij graag werken in een dynamisch team? Dan is dit de juiste baan voor jou. Als tekenaar zal je je bezig houden met de verwerking en aanpassing van tekeningen die in kader staan van het energienet. Deze tekeningen en plattegronden zullen door verschillende afdelingen bij je worden afgeleverd. De informatie die je krijgt, pas je aan in het systeem, zodat jouw collega’s altijd weten wat de stand van zaken is. De primaire taken van de tekenaar zijn dan ook het opstellen, beheren en verwerken van kabel- en leidinggegevens en technische aansluitgegevens (Saneringen en aansluitingen). Deze gegevens moeten verwerkt worden in de daarvoor geeigende systemen. Denk bijvoorbeeld aan Smallworld GEN en SAP PM.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...