Werkvoorbereider – Eminent Groep – Groningen

Eminent Groep

Ben jij een échte organisator die in teamverband ervoor wilt zorgen dat alle zaken op rolletjes lopen? Lees dan snel verder. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die niks aan het toeval wilt overlaten en altijd zeker wilt zijn dat de verschillende projecten voorzien zijn van de juiste materialen en vakmensen. Concreet zien jouw werkzaamheden er als volgt uit: Opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s. Bewaken van voortgang en kosten op de bouwplaats. Bijhouden van administratie van het bouwproject. Onderhouden van contacten met het uitvoerende team op de bouwplaats. Schakel zijn tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...