Afwasser – Chef's! Food & Drinks Groningen – Groningen

Chef's! Food & Drinks Groningen

Wij zijn op zoek naar een nieuw collega die de keukenbrigade komt versterken van Chef’s Food & Drinks bij Leonardo Hotel Groningen Als Afwasser heb je een belangrijke taak in de keuken. Dankzij jou kan de keuken op maximale capaciteit draaien, want zonder schoon servies gaan er geen gerechten mee Jij hebt een belangrijke rol tijdens de drukte, maar ook zeker voor- en na de spits zorg je ervoor dat alles spik en span is. Je assisteert bij het schoonhouden van de werkomgeving en werkt volgens de HACCP-code. Ben jij net zo’n Foodie als dat wij zijn? Kom dan ons team versterken WAT MAAKT JOU EEN GOEDE KANDIDAAT? Je bent energiek, vrolijk en GASTVRIJ Je bent proactief en een geboren teamspeler. Daarnaast ben jij flexibel en beschikbaar in weekenden en op feestdagen. Verder woon jij in (de buurt van) Groningen. CHEF’S FOOD & DRINKS GRONINGEN Chef’s Food & Drinks Groningen is gevestigd in het Leonardo Hotel Groningen. Een concept dat staat voor puur, vers en kwaliteit. En dat proef je Of je nu in de bediening werkt, de lekkerste koffie serveert of in de keuken jouw favoriete gerecht maakt; bij ons is iedereen een Chef Wij hebben allemaal een grote passie voor eten en drinken en adviseren onze gasten graag over verrassende combinaties. Transparantie is wat Chef’s Food & Drinks uniek maakt. De gerechten worden aan tafel afgemaakt en er zijn geen geheimen in de open keuken waar alle gerechten voorbereid worden. Als medewerker weet jij als geen ander hoe je dit unieke concept nog meer op de kaart zet. WAT KRIJG JIJ VAN ONS (NAAST EEN FIJN TEAM NATUURLIJK)? Bij ons krijg je een weekendtoeslag van 15% en een tegemoetkoming van 70% in de reiskosten als je verder dan 10 kilometer van je werk woont. Een keer overwerken? Dit kan worden uitbetaald, maar je mag het ook opsparen om extra vrij te zijn. Leergierig? Daarvoor bieden wij trainingen van het Leonardo Development Lab Ambitieus? Bij ons kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling én doorgroeien Wij vinden jouw gezondheid belangrijk Daarom kun jij 24/7 terecht bij Open Up, het online platform voor mentale gezondheid. Voordelig producten aanschaffen zoals een (elektrische) fiets of telefoon? Dit kan met gemiddeld 40% belastingvoordeel via FiscFree Nachtje weg? Als medewerker kan jij exclusief gebruikmaken van onze wereldwijde kortingsregeling Én geniet van een overnachting met diner en ontbijt in het hotel waar jij werkzaam bent tijdens jouw 'Weet Waar je Werkt' ervaring. Meer weten over waarom werken bij ons zo tof is? Klik dan hier SOLLICITEER NU Wij zijn een jong bedrijf met een grote dosis aan ambitie, positiviteit en creativiteit Interesse? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV. Je kunt reageren via het sollicitatieformulier . Vragen? Neem contact op met onze HR afdeling.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...