Constructeur duurzame houtconstructies – Headhuntersteam – Groningen

Headhuntersteam

Als Constructeur Houtconstructies word jij verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitwerken van hoofddraagconstructies van uiteenlopende duurzame houtbouwprojecten. Je werk met geavanceerde tools, 2D en 3D tekeningen en rekensoftware ((Revit, RFEM Dlubal, Struct4U, Technosoft, CADWork, etc.). Naast CLT en gelamineerd hout worden ook staal en beton als constructiemateriaal verwerkt. Het berekenen van gedetailleerde knoopverbindingen behoort tevens tot jouw taken. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor een voorspoedig en correcte engineering van het toegewezen project. Je staat voor het leveren van kwaliteit en weet jouw technische deskundigheid direct te delen met medewerkers, opdrachtgevers, architecten, aannemers of houtbouw leveranciers.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...