Modelleur Houtconstructies – Headhuntersteam – Groningen

Headhuntersteam

Als modelleur / tekenaar richting houtconstructies krijg jij de mogelijkheid middels geavanceerd 2D of 3D tekensoftware (Revit en CADWork, etc.), hoofddraagconstructies te modelleren voor duurzame houtbouw projecten. Naast CLT (kruislaaghout) en gelamineerd hout worden ook staal of beton als constructiematerialen verwerkt. Het verwezenlijken van gedetailleerde knoopverbindingen behoort ook tot jouw werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor een voorspoedig en correcte engineering van jouw projecten. Jij staat voor het leveren van kwaliteit en weet jouw deskundigheid direct te delen met collega’s opdrachtgevers, architecten, aannemers of houtbouw leveranciers.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...