SCHADEBEHANDELAAR BRAND PARTICULIER – YER Nederland – Groningen

YER Nederland

Functie

Als Schadebehandelaar Brand maak onderdeel uit van het team Claimbehandeling. Je bent verantwoordelijk voor het behandelen en begeleiden van m.n. Particuliere en complexe schadeclaims op de brandverzekeringen. Dit alles doe je zodanig dat het bijdraagt aan het realiseren van de doelstellingen op het gebied van klanttevredenheid en beheersing van de schadelast.

Je signaleert ontwikkelingen in de branche en in relevante wet- en regelgeving. Je draagt bij aan het opstellen en uitvoeren van procesverbeteringsplannen. Je bent betrokken bij operationele audits. Daarnaast neem je deel aan projecten en werkgroepen. Je ondersteunt de teammanager bij het onderhouden van het naturaherstelnetwerk.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...