Technieker Verwarming (M/V) – Serkobras Industrial Heating – Groningen

Serkobras Industrial Heating

Serkobras Industrial Heating zoekt versterking voor zijn team.Wij zijn een familiaal bedrijf met als belangrijkste activiteit het produceren, installeren, onderhouden en herstellen van stoom – en thermische olieketels Functieomschrijving Als technieker sta je in voor het nauwkeurig en efficiënt opstarten, onderhouden en herstellen van stoom – en thermische olieketels en diverse industriële installaties bij onze klanten. Profiel Je genoot een technische opleiding binnen de richtingen TSO 3de graad Elektriciteit – Elektronica, Industriële warmtetechnieken of relevante ervaring.Werkervaring is niet vereist, je krijgt van ons een interne opleiding Je beschikt over de nodige certificaten als brandertechnieker ( G1, G2, Cedicol) en VCA of je bent bereid deze te behalen.Je bent flexibel,sterk in plannen en organiseren van je taken en sterk in communicatieJe werkt nauwkeurig, kwaliteitsvol en veiligheidsbewust.Tweetaligheid ( nederlans – frans ) is een pluspunt. Aanbod GSM & smartphone Extra-legalevakantiedagen We bieden een voltijdse job in een aangename werkomgeving met leuke collega‘s.Je werkt in een 40 /38 stelsel, wat ervoor zorgt dat je naast je wettelijk verlof op jaarbasis 12 compensatiedagen hebt.Je beschikt over een volledig ingerichte bedrijfswagen met kwalitatief materiaal, gsm, het nodige veiligheidsmateriaal en geschikte kledij.Plaats van tewerkstellingOostvaartdijk 48 1850 Grimbergen

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...