Zelfstandig werkend banket bakker / patissier – The Market Hotel by WestCord – Groningen

The Market Hotel by WestCord

Ben jij patissier in hart en nieren? Wil jij dit mooie vak doorzetten in de groeiende Hospitality/horeca branche? En ga jij met de trends mee of heb je nog een geheim recept thuis liggen? We zetten de traditionele ambacht van de familie Westers voort in het nieuwe Market Hotel Versterk jij binnenkort het team in Groningen als patissier? Door je ervaring en kennis van het vak ben je vrij om je eigen creativiteit toe te passen De taarten en het gebak dat wordt geserveerd in de bakkerij van The Market Hotel aan de Grote Markt zijn door jou gemaakt. Daarnaast bedenk je ook zelf de recepten Jij hebt oog voor detail en het spreekt voor jou vanzelf om goed te communiceren met de chef en jouw collega’s. Maak jij een kunstwerk van ieder stukje patissier? Embark on a new adventure with us Over The Market Hotel Dat er een bakkerij in The Market Hotel zit is niet geheel toevallig. De oprichter van WestCord Hotels komt uit een echte bakkersfamilie. De bakkerij is dan ook een ode naar de originele Bakkerij Westers die al sinds de jaren vijftig op Vlieland gevestigd is. Kom lekker ontbijten of geniet van een sandwich voor de lunch, de gehele dag bakken we de lekkerste broodjes vers af. Daarnaast is het ideaal om hier rustig te werken met een verse kop koffie, of neem mee voor onderweg. Liever iets zoets? Bij onze patisserie is er ruim aanbod in gebak, taarten en koeken. Wist je dat onze bakkerij samenwerkt met Bakkerij Luuk? Luuk zijn grote passie is brood maken en ermee experimenten Luuk bezorgt de lekkerste broden en dat is reden waarom wij met hem samenwerken Wat maakt jou de perfecte collega? Gastvrij, open en spontaan: Dit zijn jouw eigenschappen Jij hebt een hands-on mentaliteit Netjes en zorgvuldig werken is jouw motto. Jij weet wel wat lekker is: jij hebt werkervaring in eenzelfde functie en hebt de kennis en ervaring van een echte patissier Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit. We werken binnen het hotel als een team, samenwerken en communicatie staat centraal binnen het team Samen met jouw collega’s maak jij van elke dag een nieuw avontuur. Wat biedt WestCord Hotels? Groei: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien. WestCord zet zich in voor duurzame inzetbaarheid. Training : Nog niet helemaal comfortabel met de functie die jij graag wilt uitoefenen? Óf ben je nog lang niet uitgeleerd? Onze Hospitality trainers leren jou graag de fijne kneepjes van het vak. Zo sta jij zelfverzekerd op de werkvloer en genieten de gasten van hun rust en jouw kennis. Salaris: Een passende beloning voor ieders inzet vinden wij belangrijk. Balans: Privé en werk houden wij zo veel mogelijk gescheiden. Wij maken gebruik van ons eigen communicatie platform, waarbij je altijd op de hoogte bent van ontwikkelingen in je team en organisatie. Daarnaast kun je jezelf blijven ontwikkelen middels de beschikbare e-learnings. Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen . Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner , lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s. 30/30 member: Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen Daarom bieden we jou nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels, 30% korting op WestCord producten zoals de Wellness en F&B. Aanbreng- welkombonus : Wij beloven onze gasten dat ze graag terug willen komen. Ken jij iemand die ook graag ons team komt versterken? Dan ontvangen jij en de nieuwe collega een netto bonus van €250,00 op jouw rekening gestort. Surprise Our OneTeam: Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou? Bij WestCord genieten alle collega’s van de speciale Surprise Our OneTeam dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten. Over WestCord Hotels: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 16 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat. Word jij onze nieuwe collega? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...