Zelfstandigwerkend kok – Mercure Hotel Groningen Martiniplaza – Groningen

Mercure Hotel Groningen Martiniplaza

Ter uitbreiding van ons keukenteam zijn wij opzoek naar een nieuwe collega welke graag samen met onze chef en sous chef gerechten bereid voor onze gasten. De onderstaande taken en verantwoordelijkheden horen bij de functie van zelfstandigwerkend kok: Voorbereiden mise en place Bereiden van gerechten tijdens de service Input geven voor nieuwe gerechten Af en toe een ontbijtdienst Werken conform HACCP Ben jij een team player die initiatief durft te nemen en heb jij oog voor details dan ben jij onze kandidaat. Mocht je inhoudelijke vragen hebben over de functie, neem dan gerust contact op met onze chef kok Bruno () Event Hotel Group Werken bij Event Hotels, is niet alleen werken aan je carrière maar ook aan een fijne tijd voor onze hotelgasten. Onze organisatie groeit snel, omvat mooie grote en internationale merken en staat bekend om haar uitstekende arbeidsvoorwaarden. Juist door die combinatie profiteer je bij ons van ongekende opleidings- en doorgroeikansen. Vertrouwen en aandacht lopen als een rode draad door alles wat we doen. Voor onze medewerkers, voor onze gasten en voor ons hotel. Onze motto is dan ook ‘’We create Human Hapiness’’. Event Hotels exploiteert in totaal meer dan tachtig hotels in Nederland, Duitsland en Italië. Doordat veel hotels in bekende toeristische steden liggen zijn de hotels naast de zakelijke markt en de congresmarkt, ook uitermate geschikt voor een vakantie of een weekendje weg. Dat doen we met een selectie van bekende internationale hotelmerken, zoals Mercure, Ibis en Novotel. In Nederland hebben we op dit moment 30 hotels onderverdeeld in binnen 3 separate Franchise formules; IHG, Bilderberg en Accor. De 11 hotels binnen de Accor franchise formule bestaan uit; Mercure Groningen Martiniplaza, Mercure Amsterdam-West, Mercure Hotel Zwolle, Mercure Nijmegen Centre , Ibis Utrecht , Ibis Rotterdam Vlaardingen en Ibis Den Haag Scheveningen . Novotel Rotterdam Schiedam , Novotel Breda , Novotel Eindhoven en Novotel Maastricht . Voor uitgebreide informatie: zie Dit krijg je van ons Veel vrijheid, uitdagingen en ontwikkelkansen. Zeer aantrekkelijke fiscale voordelen bij de aanschaf van telefoon & abonnementen, computer & tablet, fiets, opleidingen, fitness- & sportcontributies, weekendje weg, CJP-pas en museumjaarkaart. We zijn hiervoor aangesloten bij fiscfree.nl. 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld. Daarnaast mogelijkheid tot het kopen en verkopen van vakantiedagen. Reiskostenregeling op basis van staffelvorming. Korting op hotelovernachtingen binnen Event en Accor hotels wereld wijd Uitgebreid lief-en-leedbeleid. Wij zijn flexibel met vrije dagen als de persoonlijke situatie daarom vraagt. Uitgebreid jubilarissenbeleid. Dienstverbanden van 10, 20, 25, 30, 35 en 40 jaar worden gevierd en als jubilaris kun je rekenen op een flinke netto-vergoeding en heb je recht op extra verlofuren. Een marktconform salaris.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...