Bartender – The Market Hotel by WestCord – Groningen

The Market Hotel by WestCord

Bartender/ cocktailshaker Barmannen en – vrouwen opgelet. Jij gaat carrière maken bij de nieuwste horeca gelegenheid van Groningen, namelijk de bar van The Market Hotel in Groningen. Wij zorgen ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Een spannende cocktail in de ene hand, met klassieke bites in de andere. Gasten genieten van de gastvrijheid en unieke ervaring in het stadscentrum. En jij zorgt dat de drankjes die door jou gemaakt zijn een verrijking zijn van hun ervaring bij The Market Hotel Als een gast tevreden vertrekt, dan pas ben jij ook tevreden. Je bent een echte gastheer of gastvrouw en jij bezit over een enorme passie voor de horeca. Je stelt de gasten op hun gemak, laat ze voelen dat ze welkom zijn en zorgt ervoor dat het ze aan niets ontbreekt. Je maakt graag een praatje of een grapje met je gasten maar voelt ook aan wanneer een gezelschap daar minder behoefte aan heeft. Je gasten staan altijd centraal. Je denkt met hen mee en geeft graag antwoord op hun vragen. Kortom: Jij zorgt er als bartender voor dat alle gasten een onvergetelijk verblijf hebben, zodat ze zeker weten terug komen Embark on a new adventure with us Over The Market Hotel In het hotel bevindt zich café Willem Albert. Willem Albert Scholten () kan worden beschouwd als 's-werelds eerste landbouw industrieel. Hij stichtte zo'n 24 fabrieken, in binnen- en buitenland, op het gebied van aardappelmeel, aardappel moutwijn, strokarton, suiker en turfstrooisel. Scholten was ook mede directeur en grootaandeelhouder van de Nederlandsch-Amerikaansche Stoomvaart-Maatschappij (NASM). Tegenwoordig de Holland Amerika Lijn. Zijn huis stond op de locatie waar nu The Market Hotel staat. In de keuken van het Willem Albert Café serveren we oud Hollandse gerechten in een nieuw jasje. Wat maakt jou de perfecte collega? Jij bent een echte horeca man of vrouw Gastvrij, slim, open en spontaan : Dit zijn jouw eigenschappen Jij hebt werkervaring in een zelfde functie; Onze internationale gasten kun jij goed te woord staan, daarvoor spreek je tenminste correct Engels en ook een goed woordje Duits; Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit; Je bent op zoek naar een parttime of fulltime baan. Samen met het team maak jij van iedere dag een nieuw avontuur Wat biedt WestCord Hotels? Groei: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien. WestCord zet zich in voor duurzame inzetbaarheid. Training : Nog niet helemaal comfortabel met de functie die jij graag wilt uitoefenen? Óf ben je nog lang niet uitgeleerd? Onze Hospitality trainers leren jou graag de fijne kneepjes van het vak. Zo sta jij zelfverzekerd op de werkvloer en genieten de gasten van hun rust en jouw kennis. Salaris: Een passende beloning voor ieders inzet vinden wij belangrijk. Balans: Privé en werk houden wij zo veel mogelijk gescheiden. Wij maken gebruik van ons eigen communicatie platform, waarbij je altijd op de hoogte bent van ontwikkelingen in je team en organisatie. Daarnaast kun je jezelf blijven ontwikkelen middels de beschikbare e-learnings. Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen . Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner , lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s. 30/30 member: Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen Daarom bieden we jou nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels, 30% korting op WestCord producten zoals de Wellness en F&B. Aanbreng- welkombonus : Wij beloven onze gasten dat ze graag terug willen komen. Ken jij iemand die ook graag ons team komt versterken? Dan ontvangen jij en de nieuwe collega een netto bonus van €250,00 op jouw rekening gestort. Surprise Our OneTeam: Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou? Bij WestCord genieten alle collega’s van de speciale Surprise Our OneTeam dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten. Over WestCord Hotels: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 16 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat. Word jij onze nieuwe collega? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...