Machine operator – Start People – Groningen

Start People

Over de functie

Voor een productieorganisatie in Groningen zijn wij op zoek naar een fulltime machine operator. Als machine operator zorg je ervoor dat het productieproces vlekkeloos verloopt. Hierbij staat kwaliteit, effectiviteit, veiligheid en kwantiteit centraal! Naast het nauwkeurig bewaken van de productie ben je verantwoordelijk voor het ombouwen, bedienen en instellen van de machines. Mochten er storingen voorkomen, is het aan jou deze te verhelpen. Het betreft een functie in de 2-ploegendienst. De ene week werk je van 6.00 – 14.00 en de andere week van 14.00 – 22.00.

Een greep uit jouw takenpakket:

Het bedienen van meerdere machines;

Het uitvoeren van controlewerkzaamheden;

Het oplossen van storingen en uitvoeren van (preventieve) onderhoudswerkzaamheden;

Heftruckwerkzaamheden;

En coördineren van de productiewerkzaamheden.

Wat we bieden

Een fulltime functie voor in eerste instantie de duur van één jaar, bij goed functioneren wordt deze omgezet in een vaste aanstelling;

Een bruto uurloon van €16,55 (incl. ADV- en ploegentoeslag);

Op jaarbasis 25 vakantiedagen;

8,33% vakantiegeld;

Een reiskostenvergoeding van €0,19 per km;

En de mogelijkheid om gratis trainingen en cursussen te volgen via Goodhabitz.

Ben jij enthousiast geworden? Maak dan nu van deze vacature jouw nieuwe baan! Heb je toch nog wat vragen over de vacature? Wij beantwoorden deze met plezier. Bel of mail naar 050-3694330 of [email protected] Je kunt dan vragen naar Dieneke Loonstra.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een machine operator met een hands-on mentaliteit en goed technisch inzicht. Herken jij jezelf daarnaast in onderstaand profiel? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek naar zijn!

Je hebt recente relevante ervaring als machine operator.

Je bent proactief en hebt een hands-on mentaliteit;

Je bent gedreven, kwaliteitsgericht en vooruitstrevend.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een internationaal opererende productieorganisatie. Om aan de toenemende vraag te kunnen blijven voldoen zoeken zij uitbreiding in het team. Je komt terecht in een bedrijf met een echte no-nonsense mentaliteit waar korte lijnen de standaard is.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...