Magazijnmedewerker – Randstad – Binnenstad Groningen

Randstad

Ben je op zoek naar een fulltime baan in de 4-ploegen? Een goed salaris, gezellige werksfeer en een baan die het beste in jezelf naar boven haalt? Dan ben je op zoek naar Johnson en Johnson in Groningen! En misschien is Johnson & Johnson ook op zoek naar jou.Lijkt het je wat? Lees onze vacature dan snel door en solliciteer direct.wat bieden wij joueen salaris van € 14,45 per uur + 23,2% toeslagvanaf 8 gewerkte weken pensioenopbouwfulltime werken in de vier ploegentoekomstperspectiefinterne cursussen & opleidingenreiskostenvergoeding van €0,19 per kmwie ben jijJij bent een echte aanpakker, met ervaring in de logistiek. Gestructureerd werken is voor jou vanzelfsprekend en je hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel.je hebt ervaring in de logistiek (ervaring in een cleanroom is een pré)je bent fulltime beschikbaar in de 4 ploegengoede omgang met hygiëne en protocollenje beschikt over eigen vervoer en/of woont in de omgeving van Groningenje spreekt en verstaat goed de Nederlands taalje bent in staat om een VOG te overhandigen (verklaring omtrent gedrag)wat ga je doenAls logistiek medewerker bij Johnson & Johnson Vision in Groningen ben je een veelzijdige kracht. Je zorgt voor de ontvangst grondstoffen, verpakkingsmaterialen en producten die gebruikt worden tijdens het productieproces. Daarnaast zorg jij ervoor dat er goedkeuring komt en dat de goederen op de juiste manier worden opgeslagen. Ook is het belangrijk dat jij zorgt voor een goede uitgifte van de goederen. Zodat dat de producten correct en tijdig kunnen worden aangeleverd bij onze klanten. Je bent fulltime beschikbaar in de 4 ploegen, parttime werken is bij J&J niet mogelijk.in- en uitladen van de busjes met grondstoffen en andere goederencontact met leverancierszorgen voor orde en netheid in het magazijnhet aanvullen van de benodigdheden in de productielijnwaar ga je werkenJ&J Vision (AMO Groningen) is onderdeel van een groot, Amerikaans bedrijf. In Groningen produceren wij voornamelijk intra-oculaire lenzen. Deze worden operatief ingebracht bij patiënten met staar. Binnen de organisatie is sprake van een sociale, maar ook hardwerkende cultuur. Om de kwaliteit te behouden, hanteren wij strenge kwaliteitseisen. J&J Vision biedt daarom ook cursussen en opleidingen aan. In het bedrijf zijn enkele stappen in het proces. Voor elke stap in het productieproces volg je eerst een training, waarvoor je vervolgens een certificaat ontvangt.Bekijk hier het filmpje voor meer informatie over Johnson en Johnson: werkt in de 4 ploegen: 2 ochtenddiensten, 2 middagdiensten, 2 nachtdiensten, gevolgd door roostervrije dagen.er wordt ook in de weekenden gewerktde werktijden zijn van 06:30 – 14:30u, 14:30 – 22:30u en 22:30 – 06:30uop zaterdag na 14.30 uur (tot 06.00 uur zondag) is het bedrijf dichtsollicitatieHeb je interesse in de vacature van magazijnmedewerker bij Johnson & Johnson in Groningen? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton.Vragen? mail naar . Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...