One People Services Needs to Fill the Position of Aankomend Grondwerker FAST – One People Services – Groningen

One People Services

Aankomend Grondwerker-One People Services
Aankomend Grondwerker-One People Services
Categorie: Overig Standplaats: Groningen Ben jij een ervaren grondwerker en wil je direct aan de slag dan zijn wij op zoek naar jou. Heb je nog niet zoveel ervaring en ben je bereid om het vak te leren, informeer dan naar de mogelijkheden om je op te leiden tot grondwerker. Als grondwerker assisteer je bij de kraan, trek je kabels en ben je de ogen van de machinist. Daarnaast ben je bereidt overige voorkomende werkzaamheden bij opdrachtgever aan te pakken, hierbij moet je denken aan: Straten maken Kraan draaien Overige werk gerelateerde klussen De baan is voor langere termijn, waarbij je hoofdzakelijk werkzaam in het Noorden van Nederland bent. Functie eisen Fulltime/ parttime beschikbaar In het bezit van VCA (of bereid dit te halen) In het bezit van rijbewijs B of BE is een pre Flexibel Scholing: vmbo / mbo Contract 38 – 40 uur per week Contracttype: vast

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...