Binnendienst medewerker – Tempo-Team – Groningen

Tempo-Team

Onze top opdrachtgever is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Binnendienst Medewerker om het verkoopteam te versterken. Als Binnendienst Medewerker ben je een essentiële schakel tussen onze klanten, het verkoopteam en andere interne afdelingen. Je bent verantwoordelijk voor het bieden van uitstekende ondersteuning aan de verkoopafdeling en uiteindelijk de klant een geweldige ervaring bezorgen. Hier staat de opdrachtgever om bekend als een van de grootste spelers binnen hun vakgebied.

Wat bieden wij jou

 • Salaris €2.800 – €3.500 + vakantiegeld + 13e maand
 • Direct op contract bij de opdrachtgever
 • Minimaal 37 vrije dagen o.b.v. fulltime
 • Hybride werken is mogelijk na de inwerkperiode
 • Bij dit bedrijf blijven werknemers erg lang werken
 • Locatie van het kantoor is vlakbij Utrecht

Je bent verbaal sterk, administratief een topper en je hebt doorzettingsvermogen. Je hebt overal een passende oplossing voor en je gaat net zolang door totdat je die gevonden hebt. Je vindt het leuk om klanten telefonisch te woord te staan. Of het nou gaat om een afroep, het maken van een offerte of het binnenhalen van een order, jij kan schakelen tussen werkzaamheden en zet de klant centraal in jouw dagelijks handelen. Je stemt daarvoor af met diverse andere afdelingen vanbijvoorbeeld planning of finance.

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding
 • Je hebt een proactieve houding
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent klantgericht
 • Je hebt een commerciële instelling en bent in staat om kansen te signaleren
 • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met een dynamische werkomgeving

Jij ondersteunt het verkoopteam bij hun werkzaamheden. Dit betekent dat je veel wordt gebeld door hun klanten met adviesvragen, uitbreiding of klachten. Veelal kan je deze zelf oppakken, maar soms kan het zijn dat je hiervoor overleg hebt met de accountmanager of andere collega’s. Daarnaast komt er administratie bij kijken en dit wisselt elkaar een beetje af.En ja, heel eerlijk; soms word je even knettergek van de telefoon want je was net goed bezig met die ene offerte Maar je sluit met een goed gevoel je werkdag af, omdat je weer het beste voor de klant hebt weten te bereiken.

 • Verzorgen van een soepele orderverwerking, van offerte tot levering en facturatie. Jij bent hierin de sjef!
 • Offertes van je verkoopcollega’s invoeren in SAP
 • De accountmanager inschakelen als je merkt dat er behoefte is aan meer
 • Rapporteren over verkoopprestaties en het bieden van inzichten voor verbetering

Wandelen. De hond uitlaten. Spelen. Inparkeren. Fietsen. Een blokje om. Doorrijden. Uitrusten. Bij onze opdrachtgever staan ze elke dag stil bij wat we in Nederland allemaal doen op straat. Daarom zijn zij al jaren marktleider in publieke bestrating. En denken ze niet alleen na over passende oplossingen, maar doen dit steeds vaker heel erg duurzaam. Zo hebben ze het inmiddels mogelijk gemaakt om beton al 100% circulair toe te passen. Een kwestie van er vroeg aan beginnen en de ontwikkeling volhouden. Als stille kracht zijn ze overal aanwezig en dragen ze bij aan de uitstraling, veiligheid, mobiliteit en klimaatbestendigheid van de omgeving waarin wij wonen, werken en ons verplaatsen. Deze opdrachtgever is straatbepalend. En daar zijn ze hartstikke trots op!Deze opdrachtgever is op zoek naar de juiste persoon, in plaats van het juiste cv. Geen ervaring in bovenstaande, maar weet je wel van aanpakken? Schroom niet om te solliciteren!

Sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Adriaan. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...