Customer service medewerker – Randstad – Groningen

Randstad

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij jouw kennis op het gebied van service, administratie en klantencontact verder uitbreiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!Wij zoeken een customer service medewerker voor een overheidsinstelling in ‘s-Hertogenbosch.!START 5 JUNI!Interesse? lees dan gauw verder!

wat bieden wij jou

 • €14,50 per uur
 • 24-32 uur per week
 • 6 maanden, verlenging mogelijk
 • Overheidsinstelling

Voor deze functie hoef je niet per se ervaring in een Klantcontactcentrum te hebben, maar een klantgerichte instelling is wel een vereiste. De opdrachtgever biedt een uitgebreid opleidingsprogramma aan waarin je verschillende gesprekstechnieken leert en alle informatie over wat de functie inhoudt uitgebreid aan bod komt.

 • Heeft een Mbo-4 diploma of aantoonbare werkervaring op Mbo-4 niveau;
 • Spreekt en schrijft foutloos Nederlands;
 • Spreekt en schrijft Engels op redelijk niveau;
 • Beschikt over uitstekende computervaardigheden;
 • Denkt in oplossingen in plaats van problemen en kan goed multitasken;
 • Kan in korte tijd veel nieuwe kennis absorberen en vaardigheden leren;
 • Is klantgericht en flexibel

Samen met je team zorg jij ervoor dat onze klantenservice altijd goed bereikbaar is en dat onze klanten persoonlijk en op een positieve wijze te woord worden gestaan. Via telefonie, e-mail en chat beantwoord je de meest uiteenlopende eerstelijns vragen over onder meer verhuizingen, voorschotten, rekeningen en watermeterstanden. Hiervoor maak je efficiënt gebruik van onze kennisbank en de andere tools die tot je beschikking staan. Daarnaast zijn dit je belangrijkste taken:Je werkdag ziet er als volgt uit:Maandagochtend: om 8.00 uur neem je je eerste telefoontje aan. Een klant is verhuisd en wil zijn nieuwe adres doorgeven. Je verwerkt de gegevens meteen in het klantsysteem en stelt voor om samen met de klant de registratie voor Mijn Brabant Water te doen. Zo kan hij in de toekomst zaken zelf aanpassen in dit online klantportaal. Nog voordat de klant er om vraagt, vertel jij alvast wanneer hij op zijn nieuwe adres de jaarlijkse afrekening kan verwachten en hoe hij hiervoor de meterstand kan doorgeven. Als je telefoondienst er op zit, verwerk je nog wat overeenkomsten die nieuwe klanten van Brabant Water per post hebben gestuurd en daarmee sluit je je werkdag af. Morgenmiddag sta je ingeroosterd voor het beantwoorden van inkomende vragen via e-mail en chat. De afwisseling in uren en in taken maakt dat deze functie jou op het lijf geschreven is.

 • Afhandelen van klantvragen via telefoon, e-mail en chat;
 • Registreren van contact in ons klantinformatiesysteem;
 • Correct verwerken en actualiseren van klantgegevens in de administratie van Brabant Water;
 • Klanten helpen zich te registreren voor het online klantportaal Mijn Brabant Water;
 • Doorzetten van vragen naar de juiste afdeling; Signaleren van mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren

De opdrachtgever is een betrokken en gezellig bedrijf in hartje Den Bosch. Het kantoor zit pal naast het station van Den Bosch Centraal, goed te bereiken met het OV dus! Daarnaast richten zij zich heel erg op hun medewerkers, en staat coaching en begeleiding centraal. Ben jij op zoek naar een stabiele werkgever, een gevarieerde baan en een baan waarin je jezelf nog verder kunt ontwikkelen? Dan is de functie van klantenservice medewerker wel wat voor jou! Hieronder nog enkele voordelen van een baan bij deze opdrachtgever:

 • Een uitdagende functie in een enthousiast team met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen ideeën en initiatieven;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een salaris van € 14,50 bruto per uur;
 • 100% OV vergoeding of kilometervergoeding (€ 0,21). Thuiswerkvergoeding van € 2,15 per dag;
 • Een mooi groeipad, ook qua salaris;
 • Een gedegen inwerkperiode van twee weken. 25 verlofdagen op basis van 40 uur

Heb je deze vacature gelezen en ben je ook zo benieuwd naar wat een geweldige kans dit is? Wees er dan snel bij en solliciteer nu. Wij proberen dan zo snel mogelijk contact met je op te nemen om je sollicitatie te verwerken!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...