Klantenservice medewerker (parttime of fulltime) – Randstad – Groningen

Randstad

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Sta jij altijd voor anderen klaar en wil jij daar graag je werk van maken? En dat samen in een team van ontzettend leuke collega’s? Kom dan werken bij de Belastingdienst als klantenservice medewerker. Je verdient € 16,40 bruto per uur. Je kunt zelf kiezen tussen een fulltime of parttime contract. Kom je bij de Belastingdienst werken, dan heb je ook nog recht op 8,3 procent eindejaarsuitkering.De eerstvolgende startdatum is 3 juli 2023. Liever later starten? Geen probleem! Op 19 juli 2023 hebben wij ook een klas starten.

wat bieden wij jou

 • een baan voor langere tijd met kans op vast
 • bruto-uurloon €16,40
 • ieder weekend vrij om leuke dingen te doen
 • (gedeeltelijke) reiskostenvergoeding
 • 8,3% eindejaarsuitkering
 • diverse doorgroeimogelijkheden

Behulpzaam, dat ben jij. Je kunt goed luisteren naar anderen en biedt altijd een passende oplossing. Je bent handig met de computer. Je hebt ervaring met het werken met verschillende systemen. Ook heb je ervaring met klantcontact. Onderdeel van de selectieprocedure is het maken van een persoonlijkheidsgame.

 • jij hebt mbo werk- en denkniveau en ervaring met klantcontact;
 • je neemt deel aan een “fulltime” training van 10 weken;
 • je kunt zonder problemen een verklaring omtrent gedrag aanvragen

Als klantenservice medewerker help je mensen met vragen over toeslagen. Je kunt vragen verwachten over de huur en zorgtoeslag of het kindgebonden budget. De burgers die bellen hebben verschillende achtergronden en zitten in diverse situaties. Jij neemt de tijd om hen goed te helpen. Belangrijk is dat jij goed kunt levelen met een persoon. Begrijpt de burger het antwoord niet in één keer, dan probeer jij het op een andere manier uit te leggen.Weet je niet direct het antwoord op de vraag? Geen probleem! Deze zoek je dan op in het computersysteem van de Belastingdienst. Het antwoord zet jij om in begrijpelijke taal en geef je door aan de burger. Voor dat jij zelfstandig de lijn in gaat, neem jij deel aan een training van 10 weken. Deze training wisselt zich af met theorie en praktijk. Gedurende de training ben jij beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:30 uur. Tijdens de praktijktraining ben je een dag vrij. Je kan een contract kiezen tussen de 20 en 36 uur per week. Na de 10 weken training ga je op je eigen contracturen bellen. Je bent één avond beschikbaar tot 20:00 en de vrijdag middag tot 17:00.

 • je beantwoordt vragen van burgers over toeslagen;
 • je gebruikt de computersystemen om de antwoorden op te zoeken;
 • je spreekt veel verschillende mensen met verschillende achtergronden;
 • je volgt de eerste 10 weken een “fulltime” opleiding;
 • je neemt de tijd om de burgers goed te helpen

Voor deze functie als informant toeslagen kom je te werken op het kantoor van de Belastingdienst in Groningen. Het kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.De Belastingdienst biedt een goede sfeer en een veilige werkomgeving. Je krijgt de ruimte om jouw kennis en talenten verder te ontwikkelen. Jouw team bestaat uit ongeveer 20 collega’s. Met deze collega’s heb jij wekelijks besprekingen.

 • je bouwt een goed pensioen op via ons pensioenfonds;
 • je hebt kans om over genomen te worden door de Belastingdienst;
 • je krijgt korting via onze personeelsvoordeelwinkel;
 • de opleiding die je intern volgt, wordt doorbetaald;
 • je hebt persoonlijke begeleiding door Laura. Zij helpt jou met jouw wensen, ontwikkeling en ambitie;
 • je gaat werken op een ontzettend leuke en gezellige afdeling

Ben jij de nieuwe klantenservice medewerker voor de Belastingdienst die wij zoeken? Of wil jij meer informatie over de verschillende startdatums? Solliciteer dan snel en wij nemen contact met je op.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...