Management assistent – Tempo-Team – Groningen

Tempo-Team

Wil jij werken voor het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties? Ga dan voor een half jaar aan de slag als management assistent bij het Nationaal Coördinator Groningen (NCG). Lees snel verder voor meer informatie!

Wat bieden wij jou

  • Salaris tussen €2.693 en €3.477 obv 36 uur
  • 24 of 32 uur per week
  • Opdracht tot 28-11-2023
  • Werklocatie in Groningen en thuis
  • Werken voor het NCG
  • Volledige OV vergoeding

Naast dat je zorgvuldig te werk gaat en integer omgaat met persoonlijke en vertrouwelijkeinformatie, kan je snel schakelen en ben je een ster in plannen en organiseren. Daarnaast beschikje over:• Afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur administratief of secretarieel• Management assistent ervaring• Goede beheersing van Outlook, Excel, Word en PowerPoint, Ibabs• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift• De competentie flexibiliteit en toon je initiatief

Wat ga je doen

Als managementassistent verricht je administratieve en secretariële werkzaamheden. Jeondersteunt het afdelingshoofd van de afdeling Uitvoeringsondersteuning. Daarnaast heb je eenspilfunctie als aanspreekpunt voor het team voor allerlei praktische zaken.Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit:• Verzorgen van secretariële, administratieve ondersteuning, zoals inplannen vanwerkoverleg, besprekingen en verzorgen afdelingsbijeenkomsten• Ondersteunen van het afdelingshoofd (en de teamleider(s bij agendabeheer, notulerenvan vergaderingen, bewaken mailbox, archiveren en/of printen afdelingsstukken• Inschatten van urgentie, belang en (agenda-) consequentie van zaken voor management• Ondersteunen van administratieve processen• Reserveren van vergaderzalen of hotelkamer

Waar ga je werken

Medewerkers van Uitvoeringsondersteuning zorgen voor eenduidig beleid en kaders voor hetwerken binnen NCG. Daarnaast werken ze samen met het Instituut Mijnbouwschade Groningen aande verdere uitwerking van het gezamenlijk oppakken van versterking en schade. Ook is dezeafdeling verantwoordelijk voor de planning voor alle adressen in de versterkingsoperatie en voorhet oplossen van complexe dossiers. Onder het afdelingshoofd van Uitvoeringsondersteuning vallen 3 teamleiders die ieder hun eigen team aanstuurt.

  • Startdatum zsm
  • Opdracht voor 6 maanden met kans op 1 x maximaal 6 maanden verlenging

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature voor de functie management assistent? Solliciteer dan snel met jouw curriculum vitae en motivatiebrief.Let op: zonder motivatiebrief kunnen wij jouw sollicitatie niet in behandeling nemen.Solliciteren kan tot 24 mei 16:00 uur.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...