Klantenservicemedewerker ING Zakelijk – Webhelp Nederland – Groningen

Webhelp Nederland

Description
Klantenservicemedewerker ING Zakelijk

Webhelp is één van de grootste contactcenters van Nederland, waar ruim 3500 gamechangers werken voor de tofste merken zoals SNS, Eneco, VodafoneZiggo en de Overheid. Voor deze projecten zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Het werk wat je doet, verschilt per project. Zo kun je telefonische gesprekken voeren, maar we werken ook met chat, e-mail en Social Media.

Wat ga je doen?

ING Zakelijk is er voor bedrijven en ondernemers. Met een zakelijke rekening hebben bedrijven goed inzicht hoe zij er financieel voorstaan. En zijn de werk en privé geldzaken goed van elkaar gescheiden. Ook krijgen zakelijke klanten een aantal extra’s ten opzichte van een particuliere rekening.

Als klantenservicemedewerker voor ING Zakelijk krijg je vragen over deze zakelijke pakketten. Dit kan gaan over bijvoorbeeld internetbankieren, hoe je je rekening kunt koppelen met het boekhoudpakket of de vraag of je wel een KVK-nummer nodig hebt bij het openen van een zakelijke rekening.

Om je goed voor te bereiden op alle vragen, krijg je van ons een training van twee weken. Deze kun je grotendeels uit huis doen, maar er zitten ook een aantal kantoordagen tussen. Zo blijf je in contact met de trainer en leer je alles wat je moet weten. Ook ontvang je de opleiding WFT Basis die nodig is om dit werk te mogen doen. Naast vragen over zakelijke pakketten, zullen wij je later trainen voor de particuliere afdeling.

Wij bieden jou:

 • Een salaris van €13,01 per uur met betaalde koffiepauzes;
  De mogelijkheid om inclusief vakantiegeld uit te betalen kan worden aangevraagd.
 • Flexibele werktijden binnen onze openingstijden van maandag tot vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur;
 • De mogelijkheid om thuis te werken, inclusief een thuiswerkvergoeding;

Wat bieden wij nog meer:

 • Een klein en gezellig team dat klaar staat voor elkaar en leuke activiteiten onderneemt;
 • Vrije toegang tot meer dan 100 heel diverse e-learnings om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen.
 • Gratis fruit, sporten met korting en collectiviteitskorting bij een zorgverzekering!

Ben jij verder:

 • Gemotiveerd om binnen vier weken de bedrijfsmodule WFT Verzekeren (openboektoets) te halen?
 • In staat om minimaal 12 uur en maximaal 40 uur per week te werken?
 • Goed in de Nederlandse en Engelse taal, zodat je vragen goed kunt beantwoorden?
 • Geïnteresseerd in de financiële dienstverlening en wil je je hier verder in ontwikkelen?

Solliciteer dan gelijk!

Klik op onderstaande knop om direct te solliciteren of neem voor meer informatie contact op met Suzanne Starke: [email protected] – 0623311231.

Psst:

Vind jij het schrijven van een motivatie iets uit het pré-corona tijdperk? Vertel ons dan waarom deze functie goed bij je past in 5 emoticons. Je kunt deze sturen naar 0614459274 (of klik op de whatsapp-button!) en we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...