Magazijnmedewerker – Manpower – Binnenstad Groningen

Manpower

Hier ga je werken Manpower werft momenteel voor meerdere bedrijven rondom Groningen. Jij kunt bij een van onze opdrachtgevers aan de slag. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer! Ben jij toe aan een nieuwe baan en wil jij aan de slag bij een bedrijf dat helemaal bij jou past? Solliciteer dan vandaag nog en Manpower helpt jou aan jouw droombaan! Werktijden De precieze werktijden liggen aan de werkgever waarvoor je gaat werken. Dit delen we dus op een later tijdstip met jou. Dit ga je doen Ben jij op zoek naar een parttime of fulltime functie als logistiek medewerker? Dan ben bij je bij Manpower aan het goede adres!Wij zoeken voor opdrachtgevers in regio Groningen allround logistiek medewerkers. In deze baan sta je het ene moment orders te picken, om daarna goederen te verzamelen in het magazijn. Hiervoor word je beloond met een brutosalaris tot € 2.500, per maand, een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding. Ben jij geïnteresseerd? Solliciteer vandaag nog! Uitzendbureau Manpower zoekt meerdere allround logistiek medewerkers in regio Groningen. Als magazijnmedewerker of orderpicker ben je het visitekaartje van de vestiging. Je werkt actief voor de klanten én je draagt zorg voor het logistieke proces. Je afwisselende, uitdagende takenpakket ziet er als volgt uit: Verzamelen van goederen Picken van orders Laden van goederen in vrachtwagens Controleren van orders op juistheid Aanvragen en verwerken van offertes Dit krijg je Brutosalaris van € 2.000, tot € 2.500, per maand (afhankelijk van de opdrachtgever waar jij aan de slag gaat) Reiskostenvergoeding conform regeling opdrachtgever Bonusmogelijkheid volgens regeling opdrachtgever Parttime of fulltime baan van 32 tot 40 uur in de week Uitzendcontract via Manpower met kans op contractuele overname door de opdrachtgever Ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (meer dan 200 online trainingen) Pensioenopbouw via Manpower (na acht gewerkte weken) Dit neem je mee Minimaal mbo werk en denkniveau Werkervaring met het verwerken van orders, bijvoorbeeld als magazijnmedewerker, logistiek medewerker, orderpicker of vergelijkbaar Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week Affiniteit met techniek, bouw en/of logistiek In staat om fysiek zwaarder werk uit te voeren (zoals tillen en lopen) Heftruck certificaat is een pré Bij voorkeur woon je (in de buurt) van Groningen in verband met het kunnen bereiken van de werklocatie. Is dit jouw nieuwe baan en wil jij in aanmerking komen? Solliciteer dan vandaag nog voor de vacature sluit en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op! Sollicitatieprocedure Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Robin van Loon via [email protected] of bel 088 282-8128.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...