Magazijnmedewerker – Randstad – Groningen

Randstad

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Drachten zijn wij op zoek naar een allround magazijnmedewerker. Het gaat om een fulltime functie voor een pakketdienst. Je werkt in de twee ploegen. Als het van beide kanten goed bevalt, kun je een contract krijgen voor langere tijd.

wat bieden wij jou

 • € 13,10 bruto per uur exclusief toeslagen
 • 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Kans op een contract voor langere tijd
 • Omgeving Drachten

wie ben jij

Voor een mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een allround magazijnmedewerker. Je bent iemand die zelfstandig kan werken, maar ook je collega’s ondersteunt waar nodig. Je bent administratief goed onderlegd voor de bijhorende backoffice taken die bij deze functie komen kijken. Daarnaast ben je beschikbaar om in de twee ploegen te werken van 5:00-14:00 en 14:00-23:00.

 • Je kunt secuur te werk gaan
 • Je bent een teamplayer;
 • Je bent fysiek in goede gesteldheid;
 • Je bent beschikbaar om in de twee ploegen te werken;
 • Je bent Fulltime beschikbaar.

wat ga je doen

Je zorgt ervoor dat alles in het magazijn in goede banen wordt geleid. Je houdt je bezig met het laden en lossen van pakketten, het herstellen van beschadigde pakketten en zet alles weer klaar voor het volgende proces. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve taken die hierbij komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van de gegevens van beschadigde pakketten.

 • Het laden/lossen van pakketten;
 • Het herstellen van pakketten;
 • Het verzorgen van de bijkomende administratie.

waar ga je werken

Ben jij woonachtig in de omgeving van Drachten en wil je voor een toonaangevende organisatie aan de slag? Als deze vacature als allround magazijnmedewerker je aanspreekt, komen we graag met jou in contact!

 • De werkgever zorgt voor een goede onderlinge sfeer op de werkvloer;
 • De werkgever biedt opleidings- en doorgroeimogelijkheden voor werknemers;
 • De modernste machines om op top niveau te kunnen leveren.

sollicitatie

Ben jij na het lezen van deze vacature als allround magazijnmedewerker enthousiast geworden? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Ook voor vragen staan wij je graag te woord. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...