Planner / Werkvoorbereider WTB – Aditech – Groningen

Aditech

Goed voorbereid te werk gaan is waar onze klant in gelooft. Voor deze vacature Planner / Werkvoorbereider Werktuigbouwkundige wordt een planmatige WTB’er gezocht om onderhoud-, service- en renovatieprojecten voor te bereiden “van werkbon tot nacontrole”… Een afwisselende en verantwoordelijke baan bij een middelgrote installateur. Deze installateur werk vooral met gebouw gebonden warmte-, koel-, sanitair en luchtbehandelingsinstallaties. Vanuit de werkopdrachten en de onderhoudscontracten regel jij de materiaal inkoop, de monteurs planning en de logistiek; en de afstemming op elkaar. Je hebt uiteraard gedegen materiaalkennis voor installatie units, leiding- en fitwerk, montage materialen, afwerking en gereedschappen. Je bewaakt de budgetten en de voorraden; monteurs moeten niet misgrijpen. Jouw goede werkvoorbereiding zorgt ervoor dat er efficiënt gewerkt en opgeleverd wordt. Je werkt samen met andere werkvoorbereiders, monteurs, uitvoerders en projectleiders. Je communiceert duidelijk. Vanuit deze baan als planner / werkvoorbereider WTB kan je je verder ontwikkelen naar bijvoorbeeld projectcoördinator. Dat wordt ondersteund met opleidingen. Arbeidsvoorwaarden Baan als Planner / Werkvoorbereider WTB Contract met uitzicht op een vast aanstelling Goed salaris tot €3.900,- bruto per maand Compleet en aantrekkelijk pakket secundaire voorwaarden Opleidingen en cursussen voor jouw ontwikkelingsmogelijkheden

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...