Junior Werkvoorbereider Machinebouw – Synsel Techniek – Binnenstad Groningen

Synsel Techniek

Bedrijfsomschrijving:Locatie: Regio GroningenVoor onze opdrachtgever in Groningen zijn wij op zoek naar een Junior Werkvoorbereider Machinebouw. Dit bedrijf ontwerpt, bouwt en onderhoudt wereldwijd innovatieve technieken voor verwerking en verpakking van agro en bulkproducten. Ze realiseren totale fabrieken: van brainstormsessie en investeringsplan tot assemblage en volledige automatisering. Binnen dit jonge vooruitstrevende bedrijf heerst een open cultuur en wordt er veel geïnvesteerd in de medewerkers. Ze geloven sterk in de drijvende kracht van hun talent en passievolle teams. Creatieve inbreng wordt daarom ook zeer gewaardeerd door deze organisatie. Als Junior Werkvoorbereider Machinebouw maak je onderdeel uit van de afdeling Project Engineering. Je wordt aangestuurd door de Project Manager. Samen met enkele collega Engineers word je toebedeeld aan een project.Pas jij perfect bij deze vacature en ben je woonachtig in Groningen? Laat het ons direct weten!Functie-inhoud:Je zorgt wereldwijd voor een efficiënte productievoorbereiding en planning van spare parts, door middel van een ERP systeemJe fungeert als spin in het web en onderhoudt nauw contact met de afdeling Spares, Engineers, Logistiek werkvoorbereiders, Inkopers en ProductiemedewerkersJe hebt als Junior Werkvoorbereider Machinebouw te allen tijde overzicht over meerdere, vaak technisch spares projectenJe ondersteunt onze Service Support afdeling met alle spares gerelateerde technische vragenDoor jouw commerciële inzicht en kennis zorg je voor een goede balans tussen commercie en productieJe ondersteunt als Junior Werkvoorbereider Machinebouw spares en beheer van service voorraad bij vestigingen wereldwijdJe houdt je bezig met analyse en procesverbeteringen t.B.V. spares en Technical service supportJe voert een performance check uit van productie en reparatieordersFunctie-eisen:Je beschikt over een HBO/WO diploma in de richting van Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Mechatronica of aanverwantJe hebt als Junior Werkvoorbereider Machinebouw lichte (stage) ervaring met ERP en PDM systemenJe hebt het inzicht om processen te optimaliserenInitiatief, doortastendheid en probleemoplossend vermogenJe bent als Junior Werkvoorbereider Machinebouw geïnteresseerd in techniek én mensenWij bieden:Een basissalaris tussen de €2.500 en €3.050 bruto per maandEen jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverbandUitstekende secundaire arbeidsvoorwaardenJe ontvangt als Junior Werkvoorbereider Machinebouw een laptop en telefoon van de zaakReiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer25 vakantiedagen en 13 ADV-dagenWij vinden het belangrijk dat je als Junior Werkvoorbereider Machinebouw ondernemend en leergierig bent én blijft, daarom investeren we in jouw persoonlijke ontwikkelingEen inspirerende, uitdagende en dynamische werkomgeving

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...