Medewerker klantenservice Enexis – Tempo-Team – Groningen

Tempo-Team

Wil jij na de zomer starten met een baan met maatschappelijk invloed?! Namelijk de verduurzaming van Nederland. Hybride werken en een mooi startsalaris van € 14,65 bruto per uur? Dat is werken als medewerker klantenservice Enexis!

Wat bieden wij jou

 • Startsalaris van € 14,65 per uur
 • Thuiswerken / hybride werken
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Enexis
 • Een baan voor langere tijd
 • Parttime als fulltime mogelijkheden
 • Werken bij één van de topwerkgevers van Nederland

Als medewerker klantenservice Enexis krijg jij er energie van om in contact te staan met mensen. Jij vindt het leuk om ze te helpen en het gesprek te voeren en verleen je tijdens het gesprek echt de service. Je blijft scherp op verbeteringen en aandachtspunten in processen.Als medewerker klantenservice kan jij zelfstandig werken, maar je staat ook open voor contact met collega’s. Daarnaast…

 • ben je vanaf 28 augustus twee weken fulltime beschikbaar voor een training
 • beschik je over communicatieve vaardigheden
 • ben je goed in het werken met systemen

Een vraag over een slimme meter? Jij weet het! Een nieuwe aansluiting? Jij fikst het! Sparren met die ene collega? Collega’s genoeg om mee te sparren!Als medewerker klantenservice Enexis help jij particuliere klanten met diverse vragen. Deze vragen kunnen gaan over aan- en afsluitingen, slimme meters of een storing.In de tweeweekse fulltime training van 28 augustus ga jij alle kneepjes van het vak leren. Let op, deze training moet je volledig volgen op kantoor. Heb je na de training toch wat meer hulp nodig? Geen zorgen! Jouw manager en collega’s staan klaar om je te helpen.Wij begrijpen dat je op een gegeven moment graag meer uitdaging wilt. Enexis kan jou die uitdaging bieden. Er zijn doorgroeimogelijkheden zoals: webcare, zakelijke afdeling, contact met leveren of de klachtenafhandeling.

 • Beantwoorden van inbound telefonie over o.a. aan- en afsluitingen, slimme meters of storing
 • Volgen van een tweeweekse fulltime betaalde training
 • Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken

Met ruim 4.700 medewerkers zorgt Enexis ervoor dat ruim 3 miljoen klanten gas en elektriciteit verbruikt. Enexis is verantwoordelijk voor het aanleggen van het energienetwerk en het onderhoud, beheer en de ontwikkeling hiervan. Om bij Enexis aan de slag te kunnen, is het verplicht om een VOG aan te leveren.

Sollicitatie

Als jij nu solliciteert, nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met je op! Wie weet ben jij binnenkort de nieuwe medewerker klantenservice!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...