Meet en Greet Belastingdienst – Randstad – Groningen

Randstad

Wil jij graag weten hoe het is om bij de Belastingdienst te werken als service medewerker? Tijdens de Meet & Greet in Groningen kun je alvast sfeer proeven. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de medewerkers van de Belastingdienst. Deze ochtend of middag wordt speciaal georganiseerd om potentieel nieuwe collega’s een kijkje in de keuken te geven. Dus kom langs en ervaar of dit dé werkplek is voor jou!Op 22 september en 6 oktober zijn de eerstvolgende Meet & Greets gepland.Om je aan te melden voor de Meet & Greet klik je op de sollicitatieknop. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus aarzel niet! Wij nemen zo snel mogelijk contact op om jou te laten weten of je bent uitgenodigd.

wat bieden wij jou

 • € 16,40 bruto per uur
 • doorgroeien binnen de Belastingdienst
 • kans op een vast contract
 • 20 tot 36 uur per week
 • leuke teamuitjes
 • Groningen

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Tijdens de Meet & Greet kom je meer te weten over hoe het is om te werken bij de Belastingdienst. Je bent beschikbaar voor een training van 10 weken. Na het afronden van de opleiding ga je op eigen beschikbaarheid werken. Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar (meerdere contracten mogelijk). Het maken van een persoonlijkheidsgame is onderdeel van de selectieprocedure. Na de opleiding dien je op een aantal specifieke dagen en tijden beschikbaar te zijn.

 • na de opleiding ben je één dag tot 18:00 uur beschikbaar;
 • minimaal één dag tot 20:00 uur (op woensdag of donderdag);
 • vrijdag ben je tot 17:00 uur beschikbaar

Tijdens de Meet & Greet vertellen we jou over het werken bij de Belastingdienst, hoe de werkdagen er uitzien, hoe de sfeer is en wat je kan verwachten van de Belastingdienst. Ook laten we de werkplek zien door middel van een korte rondleiding, zodat je ook zelf kan ervaren of dit de werkplek is die bij jou past.Ga in gesprek met toekomstige collega’s en vraag naar hun ervaring met het werken voor Randstad en de Belastingdienst!Om je alvast een idee te geven, als service medewerker bij de Belastingdienst:

 • beantwoord jij vragen van de burgers over de toeslagen;
 • met behulp van de verschillende computersysteem en jouw kennis, help jij de burger naar een correct en duidelijk antwoord;
 • in jouw rol is het belangrijk dat je goed luistert en de vraag van de burger goed analyseert;
 • je neemt de tijd om de burger te helpen en beschikt hierbij over inlevingsvermogen;
 • samen met je collega’s streef je naar klanttevredenheid. Je helpt de burger zoals de burger graag geholpen wil worden

Voor deze functie als service medewerker op de toeslagen kom je te werken op het kantoor van de Belastingdienst in Groningen. Het kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.Reiskostenvergoeding voor de auto wordt deels vergoed. De Belastingdienst biedt een goede sfeer en een veilige werkomgeving. Je krijgt de ruimte om jouw kennis en talenten verder te ontwikkelen. Jouw team bestaat uit ongeveer 20 collega’s. En met deze collega’s heb jij wekelijks besprekingen. Je bouwt een goed pensioen op via ons pensioenfonds

sollicitatie

Ben jij de nieuwe servicemedewerker voor de Belastingdienst die wij zoeken? Of wil jij meer informatie over de verschillende startdatums? Solliciteer dan snel en wij nemen contact met je op.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...