Verzorgende voor het UMCG en de VVT – Tempo-Team – Groningen

Tempo-Team

Wordt jij als verzorgende blij van een afwisselende en uitdagende werkplek? Dan is dit de functie voor jou!En dat tegen een heel lekker salaris, volgens het CAO-UMC of CAO VVT.Inschaling vindt plaats op basis van je opleiding en werkervaring.Naast je salaris heb je recht op onregelmatigheidstoeslag en een eindejaarsuitkering.Je krijgt gelijk een jaarcontract, die wij graag verlengen bij goed functioneren.Het aantal uren stemmen wij samen met jou af, afhankelijk van je beschikbaarheid en flexibiliteit.Ben jij op zoek naar een leuke baan met werkplezier, fijne collega’s en een goede werksfeer?Lees dan verder wat wij jou kunnen bieden!

Wat bieden wij jou

 • Fijne werksfeer binnen de teams
 • Gratis trainingen om je te ontwikkelen
 • Groningen, Haren en omgeving
 • Je doet veel werkervaring op
 • Combinatie tussen het ziekenhuis en ouderenzorg

Als verzorgende in deze afwisselende functie pas jij je moeiteloos aan op de afdeling, en werk je lekker mee in het team.Je bent flexibel en stressbestendig en vindt het leuk om regelmatig op andere afdelingen te komen werken.Daarnaast herken jij je nog in het volgende:

 • Diploma MBO Verzorgende IG of gelijkwaardig;
 • Flexibel inzetbaar voor onregelmatige diensten op wisselende afdelingen;
 • Eigen vervoer is geen vereiste, maar wel makkelijk om op verschillende locaties te komen

Als verzorgende ben jij verantwoordelijk voor het leveren van zorg aan patiënten en bewoners op de afdelingen. Dit kan een afdeling in het UMCG zijn, maar ook in het verpleegtehuis of in de thuiszorg.Jij zorgt voor de ondersteuning bij de ADL en verricht verpleegtechnische vaardigheden die jij als verzorgende uit mag voeren.Het kan ook voorkomen dat je ondersteunt bij de maaltijden, of voor een gezellige sfeer in de huiskamer zorgt. Hoe dan ook word jij er blij van om de beste zorg te leveren.Dit alles doe je natuurlijk niet alleen maar samen met je collega’s. Je vindt het leuk om samen te werken met collega’s van verschillende disciplines. In het ziekenhuis heb je bijvoorbeeld veel contact met de verpleegkundigen, voedingsassistenten en de artsen. In het verpleeghuis werk je samen met helpenden, verzorgenden en de verpleegkundige.Samen staan jullie klaar om de beste zorg te leveren!

Waar ga je werken

De afdeling interne geneeskunde, gynaecologie of MDL van het UMCG. Een kleine greep uit de afdelingen in het ziekenhuis waar je ingezet de VVT word je als verzorgende ingezet op bijvoorbeeld de afdeling somatiek, revalidatie of PG. Je leest het dus al wel, volop afwisseling. Je werk wordt nooit saai!In onze super handige app geef jij zelf door wanneer jij wel of niet kan werken. Op basis daarvan plannen wij jou in op diensten die bij je functieniveau, en voorkeuren passen.Dit maakt dat de baan ook heel goed te combineren is met bijvoorbeeld een opleiding, gezin of andere werkzaamheden.Als verzorgende ben je natuurlijk ook nooit uitgeleerd, daarom kan jij kosteloos gebruik maken van ons uitgebreide aanbod met trainingen. EHBO, opfriscursus verpleegtechnische vaardigheden, werken met tilliften, noem het maar op!

 • Parttime of fulltime werken;
 • Jaarcontract met kans op verlenging;
 • Opleidingsaanbod waar je in kan zwemmen;
 • Goed salaris, dat elke dinsdag op je rekening staat;
 • De leukste opdrachtgevers in Groningen en omgeving!

Dus jij bent verzorgende en klaar voor deze onwijs gave uitdaging? Solliciteer met een klik op de knop op deze mooie vacature!Ik zal je dan binnen twee werkdagen bellen om jouw wensen en de vacature met je door te nemen.Spreken we elkaar snel?!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...