Productieplanner – Eminent Groep – Groningen

Eminent Groep

Binnen onze opdrachtgever vervul je een belangrijke rol. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat de machines op het juiste moment op de juiste plek zijn. Belt er een klant, dan heb jij direct het overzicht wanneer we ergens aanwezig kunnen zijn en met welk materieel. Dit kan hectisch zijn, omdat er vaak directe actie nodig is. Het is daarom belangrijk dat jij altijd de rust kunt bewaren. Naast je werkzaamheden voor de planning zorg jij er ook voor dat de uren op correcte wijze worden geregistreerd en beheer je documentaties en rapportages.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...