Technische medewerker klantenservice internet Vodafone Ziggo – Cirrus – Groningen

Cirrus

Functie omschrijving

In deze tijd is een internetverbinding een van de belangrijkste zaken om je werk goed te kunnen doen. Dagelijks komen er bij Vodafone Ziggo veel vragen binnen over de werking van deze verbinding. Sommige vragen zijn minder complex en eenvoudig op te lossen, maar wij zoeken technische medewerker klantenservice internet die in staat zijn om de complexere vragen te beantwoorden.

Wij zoeken medewerkers die verstand hebben van de werking van een (draadloze) internetverbinding, deze kunnen verbeteren en klanten hier ook telefonisch bij kunnen helpen. Als een klant met jou heeft gesproken, moeten alle problemen opgelost zijn. Als technische medewerker klantenservice internet gaat klantcontact veel verder dan telefoongesprekken en standaard antwoorden. Je hebt niet alleen contact via telefoon, maar ook via chat, mail en social media.

Vragen over deze functie? Bel of app gerust naar Marjolein via 0641903034!

Arbeidsvoorwaarden

Op basis van een 40-urige werkweek kun je als technische medewerker klantenservice internet bij Vodafone Ziggo in Groningen rekenen op:

Direct een contract bij VodafoneZiggo!
Een salaris van €2871,- per maand op basis van 40 uur per week. Dit salaris is inclusief het benefit budget. Dit is in totaal 14,95% van je bruto maandsalaris en bestaat uit 8% vakantietoeslag en een werkgeversbijdrage van 6,95%. Hiermee kun je bijvoorbeeld extra vakantiedagen kopen of je spaart het geld bij ons voor een grote uitgave. Ook kun je ervoor kiezen om dit bedrag elke maand op je rekening te laten storten (exclusief benefit budget is je bruto maandsalaris €2498,-)
Een ambitieuze werkgever, die ziet dat wanneer jij groeit, VodafoneZiggo ook groeit. Daarom krijg je mogelijkheden tot opleiding en training, én de kans om je volgende carrièrestap(pen) binnen ons bedrijf te zetten;
Je mag een telefoon uitkiezen en daarbij hoort natuurlijk een Vodafone abonnement, dat je ook privé mag gebruiken;
Keuze uit een kilometervergoeding (€0,21 c/p/km) of een NS-Business kaart: 1e klas reizen met OV en die je privé mag gebruiken;
Mogelijkheid tot deels thuiswerk na de training.
Functiecriteria

Als technische medewerker klantenservice internet bij Vodafone Ziggo in Groningen vragen wij:

MBO4 diploma of Hbo werk/denk niveau;
Beschikbaarheid: 32, 36 of 40 uur per week. Openingstijden: ma t/m zon 08:00-22:00 uur;
Flexibele beschikbaarheid, namelijk 2 à 3 avonden per week en 2 à 3 weekenddagen per maand (deels thuiswerken mogelijk);
Je bent sociaal, oplossingsgericht en geduldig: je moet veel weten over WiFi en internetverbindingen en het goed kunnen uitleggen aan onze klanten;
Je bent beschikbaar voor een fulltime training van 6 weken (na de training deels thuiswerk mogelijk);
Startdatum: 25 september 2023.
Bedrijfsprofiel

Als technische medewerker klantenservice internet maak jij onderdeel uit van een klein team dat alle escalaties afvangt en in beheer houdt totdat het probleem opgelost is. Je standplaats is in Groningen vlakbij de Euroborg, maar na het afronden van de training is deels thuiswerk mogelijk.

Als communicatie-provider biedt VodafoneZiggo haar klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met deze producten en diensten inspireert VodafoneZiggo mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op werk is. Met meer dan 8.000 medewerkers is VodafoneZiggo vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken

Hoe kun je solliciteren?
Zou jij graag aan de slag willen gaan als technische medewerker klantenservice internet bij Vodafone Ziggo in Groningen (deels thuiswerk mogelijk)? Solliciteer direct of stuur je CV naar [email protected]. Mocht je eerst nog meer informatie willen, dan kan je bellen/appen met onze recruiter Marjolein via 06 41 90 30 34.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...