Werkvoorbereider Machinebouw – Synsel Techniek – Binnenstad Groningen

Synsel Techniek

Bedrijfsomschrijving:Locatie: Regio GroningenAls veelzijdige partner op het gebied van de machine en apparatenbouw bedient onze opdrachtgever haar klanten door het volledig in eigen beheer te ontwerpen en bouwen van hoogwaardige systemen. Kenmerkend voor dit bedrijf is het verlenen van technische adviezen, bouwen van speciaal machines en het optimaliseren van bedrijfs en productieprocessen door de integratie van systemen.Op de engineeringsafdeling is er veel drukte door de toenemende projecten, daarom zijn ze ter versterking van het team op zoek naar een Werkvoorbereider Machinebouw. Je werkt op locatie in de regio Groningen in een kleinschalig team. Hier draag je veel verantwoordelijk voor de projecten die je zelf begeleidt. Er is veel ruimte voor eigen ontwikkeling en creativiteit en uiteindelijk kan je in grote mate van zelfstandigheid mooie projecten realiseren.Ben jij op zoek naar een baan als Werkvoorbereider Machinebouw en spreekt bovenstaande je aan? Solliciteer direct!Functie-inhoud:Het beoordelen van de binnenkomende orders en projecten op volledigheid, om er zeker van te zijn dat het principe van first-time-right voor uitvoering geldtHet prioriteren van inkomende & back log orders en coördineren met interne en externe leveranciers en onderaannemersJe bent als Werkvoorbereider Machinebouw verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van orders, projecten en het inplannen van de beschikbare Service Engineers en ConsultantsAfhankelijk van de randvoorwaarden de juiste methode en middelen kiezen voor een projectplan en het bepalen van de bijbehorende doorlooptijden om ervoor te zorgen dat de planning voldoet aan de gestelde prioriteitenJe bent als Werkvoorbereider Machinebouw in staat verschillende alternatieven voor de orders op te stellen en deze te beoordelen op kosten en doorlooptijdHet informeren van andere afdelingen, onderaannemers en leveranciers over hun verplichting om input te leverenJe brengt in kaart waar een projectplan qua omvang of kosten zal afwijken en waar nodig overleg je met stakeholdersJe fungeert als informatiebron voor klanten, collega’s, leveranciers & onderaannemersFunctie-eisen:Je beschikt over een HBO/WO diploma in de richting van Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Mechatronica of aanverwantJe beschikt over ervaring in de machinebouwJe bent bij voorkeur commerciële ervaring, maar dit is geen mustJe hebt als Werkvoorbereider Machinebouw ervaring met ERP en PDM systemenJe hebt het inzicht om processen te optimaliserenInitiatief, doortastendheid en probleemoplossend vermogenJe bent als Werkvoorbereider Machinebouw geïnteresseerd in techniek én mensenWij bieden:Een basissalaris tussen de €3.200 en €4.350 bruto per maandEen jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverbandUitstekende secundaire arbeidsvoorwaardenJe ontvangt als Werkvoorbereider Machinebouw een laptop en telefoon van de zaakReiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer25 vakantiedagen en 13 ADV-dagenWij vinden het belangrijk dat je als Werkvoorbereider Machinebouw ondernemend en leergierig bent én blijft, daarom investeren we in jouw persoonlijke ontwikkelingEen inspirerende, uitdagende en dynamische werkomgeving

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...