Klantenservice medewerker – Tempo-Team – Groningen

Tempo-Team

Ben je op zoek naar een baan waarbij jij kan uitblinken als klantenservice professional! Dan kan jij direct aan de slag als klantenservice medewerker bij T-mobile. Je houdt je bezig met vragen van klein zakelijke klanten via de telefoon en mail.Daarnaast weet je commerciële kansen te benutten, zodat het jou een extra zakcentje oplevert.Ga jij vandaag nog aan de slag als klantenservice medewerker bij T-mobile? Scrol dan snel verder!

Wat bieden wij jou

  • €13,50 loon met toeslag vanaf 22:00
  • Boven op je loon ook nog een bonus!
  • De leukste collega’s die je je kan bedenken
  • Werk waarbij geen dag hetzelfde is!
  • Reiskosten en thuiswerkvergoeding

Een klantenservice medewerker is goed in het adviseren van zakelijke klanten. Je bent erg leergierig en houdt van duidelijke communicatie. Elke gesprek is anders en daarom is het belangrijk dat je goed kan luisteren en beschikt over inlevingsvermogen. Daarnaast zijn de volgende punten mooi meegenomen:

  • Flexibele instelling en oplossingsgericht
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal
  • Klantgericht

Als klantenservice medewerker ben jij het aanspreekpunt voor de klein zakelijke klanten van T-mobile. Elke dag staan er weer nieuwe dingen op je agenda. De klanten sta je te woord via de telefoon en de mail. Je helpt je collega’s door klanten te woord te staan die op een later moment zijn ingepland. Een goede relatie met de klant is zeer belangrijk en kan je helpen bij het behalen van targets. Deze targets zorgen ervoor dat jij wordt beloond met een bonus !De openingstijden zijn: Maandag t/m Vrijdag van 08:00 /20:00 en op Zaterdag van 09:00/ 17:30

Waar ga je werken

Transcom is een internationaal bedrijf en is te vinden in het mooie Groningen achter het Zernike Complex. Het bedrijf bestaan uit meerdere vestigingen verdeeld over de hele wereld!Je collega’s zijn allemaal hartstikke gezellig en staan altijd open voor een babbeltje bij het koffiezetapparaat. Er zijn doorgroeimogelijkheden genoeg en waarschijnlijk is jouw teamleider ook begonnen als agent net als jij!Daarnaast wordt er goed voor je gezorgd! Voor iedereen is er bovenin het gebouw een kantine waar je allemaal lekkernij kan vinden voor de lunch of het avondeten.

Sollicitatie

Spreekt deze vacaturetekst je aan? Solliciteer dan snel! Heb je aanvullende vragen? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...