klantenservice medewerker UWV Groningen – Start People – Groningen

Start People

Over de functie

Het UWV in Groningen is op zoek naar proactieve en gemotiveerde klantenservice medewerker. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Bij het UWV ga jij klanten telefonisch helpen met vragen over uitkeringen zoals de WW, de Ziektewet en WIA. De mensen die het UWV bellen hebben diverse vragen en is het belangrijk dat je iedere klant van de juiste informatie voorziet. Je bent aan de telefoon klantvriendelijk en weet goed met weerstand om te gaan en blijft te allen tijde rustig. Het UWV is op zoek naar echte doeners die proactief zijn, snel leren en goed kunnen schakelen tussen veel systemen. Daarnaast is het belangrijk dat je goed cijfermatig inzicht hebt en dat je een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal (spreken én schrijven).

Training:

Bij het UWV is een goede inwerkperiode belangrijk om de klanten zo goed mogelijk te woord te staan. Binnen zes weken ben jij al klaargestoomd om zelfstandig te bellen. De snelheid in de trainingen liggen hoog dus daarom zijn we op zoek naar mensen die makkelijk en snel nieuwe dingen leren. Je krijgt een theorie, systeem en praktijktraining en gaat buddy-bellen. De training zal volledig op kantoor gegeven worden.

Werktijden:

Het fijne aan het werken bij het UWV is dat je alleen tijdens kantooruren werkt (ma t/m vr van 8:00 tot 17:00). Je krijgt je rooster twee weken van tevoren.

Wat we bieden

Werken in een supergezellig team!

Een bruto uurloon tussen de €15,72 en €16,87

Een tijdelijk dienstverband met kans op verlenging;

Een fulltime of parttime functie tussen de 20 en 36 uur per week;

Goede ontwikkelmogelijkheden en coaching;

Je krijgt een reiskostenvergoeding als je reist met de fiets/ov of auto;

Doe jij je werk goed? Dan bestaat er in de toekomst de mogelijkheid om overgenomen te worden door het UWV!

We zien je cv én korte motivatie over waarom je voor het UWV wil werken graag tegemoet.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een mbo-3/4 diploma;

Je ben flexibel inzetbaar over 5 dagen in de week tussen de 20 en 36 uur;

Ervaring in een klantenservicefunctie is een pre; Je bent zes weken beschikbaar voor 32 uur voor de training/inwerkperiode.

Over het bedrijf

Je krijgt bij het UWV veel tools om jezelf te ontwikkelen en om je kennis te verbreden. In overleg met je teamleider is een hele boel mogelijk. Juist omdat er zo tijd in jouw ontwikkeling wordt gestoken is het UWV op zoek naar mensen die voor langere tijd beschikbaar zijn voor werk.

Jouw nieuwe werkplek bevindt zich bij het hoofstation in Groningen. Het is daarom met openbaar vervoer vanuit bijvoorbeeld Assen of Veendam makkelijk te bereiken. Het is goed om te weten dat parkeren bij het UWV niet mogelijk is.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...