Accountmanager Financieringen – Status Pro – Groningen

Status Pro

Als Accountmanager Financieringen kom je te werken bij één van de grootste bemiddelaars in consumptieve kredieten, financieringen en verzekeringen van Nederland. Al 22 jaar lang helpen zij grote ondernemingen, mkb’s en particulieren met een leaseoplossing op maat. Een resultaat om trots op te zijn! Maar ze willen het hier niet bij laten en hebben de ambitie om verder te groeien. Deze groei gaat onze opdrachtgever realiseren door te investeren in hun professionele werknemers. Zij zijn een zeer klantgerichte organisatie en willen in alles wat zij doen de beste zijn. Ook betekenen deze groeiambities dat jij mee kan groeien binnen de organisatie, op elk vakgebied en binnen elk team.

Bij onze opdrachtgever ben je meer dan een werknemer; je wordt onderdeel van een hechte familie. Het bedrijf staat bekend om hun gezellige café, waar collega’s samenkomen voor koffie, lunch en borrels. Een platte organisatiestructuur en open communicatie creëren een informele sfeer waarin collegialiteit centraal staat. Ze moedigen persoonlijk contact aan en bieden ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren. Hun focus ligt op de ontwikkeling van medewerkers, met diverse opleidingsmogelijkheden en kansen voor persoonlijke groei. Of je nu horizontaal of verticaal wilt groeien, bij onze opdrachtgever zijn er volop doorgroeimogelijkheden.

Standplaats
Groningen, Friesland   

Salaris
Salarisindicatie van €3.500,- tot €4.500,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.

Wij zoeken

 • Je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een rol als verkoper of accountmanager buitendienst;
 • Het is een pré wanneer je affiniteit hebt met de automotive sector en/of financiële dienstverlening;
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent beschikbaar voor 40 uur per week.

Wij bieden

 • Winstdeling aan het eind van het jaar 8% vakantiegeld;
 • Een pensioenregeling met een eigen bijdrage van slechts 30%. Onze opdrachtgever betaalt 70%;
 • WGA gat verzekering volledig vergoed;
 • Collectieve zorgverzekering;
 • 25 vrije dagen o.b.v. 40 uur;
 • Met het openbaar vervoer is het kantoor goed bereikbaar;
 • Auto van de zaak;
 • De mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • Een thuiswerk vergoeding;
 • Je wordt niet met je verjaardag en met de feestdagen vergeten;
 • Naast de vrijdagmiddagborrel worden er regelmatig leuke evenementen georganiseerd;
 • En ook Kerst en oud & nieuw laten zij niet zomaar voorbijgaan;
 • Last, but not least: jouw eigen ontwikkeling is van belang. Als jij de motivatie en capaciteiten hebt, helpt onze opdrachtgever jou graag om te groeien!

Als Accountmanager Financieringen stap je elke dag vol enthousiasme de deur uit, klaar om jouw passie voor succes in de praktijk te brengen. Je start je dag door in je auto te stappen en op weg te gaan naar nieuwe kansen. Jouw missie is glashelder: het versterken van bestaande relaties en het aangaan van nieuwe, winstgevende samenwerkingen.

Of de zon nu straalt of de regen met bakken uit de lucht valt, jouw gedrevenheid fungeert als je innerlijke kompas. Je betreedt de markt met vastberadenheid, legt waardevolle contacten en smeedt sterke relaties. Voor elke autodealer ben jij zowel een vertrouwde sparringpartner als een schatkist van kennis. Je hebt de unieke capaciteit om complexe zaken te verhelderen en de essentie ervan met onze binnendienst te delen. Beeld jezelf in als een wip, met aan de ene kant de autodealer en aan de andere kant ons ondersteuningsteam. Jij bevindt je moeiteloos in het midden, waar al het magic gebeurt.

Het bezitten van financiële productkennis is zeker een troef, maar het is geen vereiste. Het draait allemaal om jouw vermogen om de juiste oplossingen te vinden die onze klanten nodig hebben. Of het nu gaat om financieringen, verzekeringen of leasing, jij hebt altijd het perfecte antwoord paraat.

Reageer direct!
Ben je enthousiast geworden over de functie Accountmanager Financieringen? Graag ontvangen we je motivatiebrief en cv. Je kunt deze sturen naar [email protected]. Voor meer informatie kun je bellen naar Jamuel van Aanholt, bereikbaar op 050-2064020.

 

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...