Medior/Senior casusregisseur jeugd – Maandag® – Groningen

Maandag®

Ben jij klaar om de week krachtig te starten? Heb jij de vaardigheden om de regie te voeren over de uitvoering van zorgplannen en samenwerkingen? Dan hebben wij een uitdagende positie voor jou als Maandag Casusregisseur/Procesregisseur!

Als Maandag Casusregisseur ben jij verantwoordelijk voor het coördineren van het plan van aanpak voor jeugdigen, gezinnen en inwoners. Je werkt nauw samen met betrokken hulpverleningsprofessionals om ervoor te zorgen dat het plan effectief wordt uitgevoerd. Als je vastloopt in de uitvoering, heb je de mogelijkheid om op te schalen naar de rol van Procesregisseur. Een groot deel van jouw werk bestaat uit direct klantcontact, waarbij je de belangen van de cliënten behartigt.

Als Procesregisseur kom je in actie wanneer de hulpverlening om welke reden dan ook stagneert, of wanneer er behoefte is aan het herstellen van veiligheid, het oplossen van escalaties en/of het wegnemen van maatschappelijke onrust. Je beweegt je op tactisch niveau en geeft leiding aan het samenwerkingsproces, zowel binnen als buiten de organisatie. Je faciliteert en bewaakt de samenwerking, zorgt voor afstemming en monitoring, en schaalt indien nodig op naar het management van betrokken instellingen, de wethouder of de burgemeester.

Als gemeente hechten we veel waarde aan een sterke regievoering bij complexe vraagstukken. We streven ernaar dat onze inwoners passende en samenhangende hulp ontvangen, met als uiteindelijk doel dat zij waar mogelijk zelfstandig verder kunnen.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...