Procesoperator – Processionals – Groningen

Processionals

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wat dacht je van een dubbelfunctie vol mooie techniek! Bij deze internationale suikerproducent ben je een deel van het jaar operator en het andere deel elektromonteur. Het bedrijf staat bekend als een topwerkgever in Nederland die ook zeer veel aandacht besteedt aan duurzaamheid.

Over deze vacature
Groningen
Petrochemie
5 Ploegen
MBO-4
Wat krijg je?
Groningen
3000 – 4100
Permanent
Wat ga je doen als Procesoperator
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wat dacht je van een dubbelfunctie vol mooie techniek! Bij deze internationale suikerproducent ben je een deel van het jaar operator en het andere deel elektromonteur. Het bedrijf staat bekend als een topwerkgever in Nederland die ook zeer veel aandacht besteedt aan duurzaamheid.

Op de productielocatie in Groningen wordt op een duurzame manier suiker geproduceerd en verpakt. Tijdens de bietencampagne en diksapraffinage werk je als operator in een 5-ploegendienst en zorg je ervoor dat de productie op de suikersectie optimaal verloopt. Je werkt deels vanuit de controlekamer en deels in het veld. Ook los je kleine verstoringen op het gebied van meet- en regelapparatuur op.

Buiten deze periode werk je in dagdienst als elektromonteur en verzorg je het onderhoud van alle stilstaande machines. Je houdt je bezig met de elektronische-, meet en regel- en automatiseringsapparatuur van de suikersectie. Je zorgt er onder andere voor dat slijtage wordt opgelost en maakt verbeterplannen voor het volgende productieproces.

Functievereisten
Ben je enthousiast? Mooi! De persoon die we zoeken is zelfstandig, positief ingesteld en werkt graag in een team. Ook breng je het volgende mee:

• een afgeronde mbo-4 opleiding, bij voorkeur elektrotechniek of mechatronica
• je wil jezelf verder ontwikkelen en staat open voor het volgen van opleidingen

Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt een dubbelfunctie als operator en elektromonteur met veel afwisseling en mooie processen en techniek. Ook krijg je het volgende:

• een bruto basissalaris tussen € 3.000,- en € 4.100,- per maand
• een 5-ploegentoeslag van 28%
• een eindejaarsuitkering
• 25 vakantiedagen
• 23 adv-dagen die je op kunt nemen of kan laten uitbetalen
• een kilometervergoeding van 0,19 cent per km
• een vitaliteitsbudget
• de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen
• doorgroeimogelijkheden in functie en salaris

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...