Intern EP Auditor (Groningen – Parttime) – Ecocert – Groningen

Ecocert

Heb jij ruime ervaring als EP Adviseur, ben jij kritisch aangelegd en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Geef dan je EP-carrière een vervolg bij Ecocert als Intern EP Auditor!

Bij Ecocert zijn wij per direct op zoek naar een gedreven Intern EP Auditor die, naast ruime praktijkervaring als EP Adviseur, ook strategisch denkniveau meebrengt en over een kritische blik beschikt. Als Intern EP Auditor ben jij verantwoordelijk voor het garanderen en optimaliseren van de kwaliteit van onze diensten. Zo begeleid en stuur je andere medewerkers aan bij het borgen van een hoge kwaliteit, voer je kwaliteitsanalyses uit en overzie je de implementatie van kwaliteitsverbeteringen. Wij bieden jou de faciliteiten en zekerheid van een gevestigde koploper in energieadvisering binnen een dynamische en moderne werkomgeving!

Wat ga je doen?

Als Intern EP Auditor bij Ecocert bestaan je basiswerkzaamheden logischerwijs uit het controleren van dossiers en het intern uitvoeren van audits. Hier houden je verantwoordelijkheden echter niet op. Zo monitor jij bedrijfsprocessen die invloed hebben op de kwaliteit van onze diensten, analyseer je gegevens over processen en stel je adviesrapporten op, op basis van feedback en analyse met suggesties om de kwaliteit te verhogen en garanderen. Daarnaast draag je bij aan standaardisatie van werkzaamheden, zodat kwaliteit gegarandeerd is en heb je een sleutelrol wanneer externe audits plaatsvinden. Je werkt voornamelijk op kantoor in Groningen, waar je omringd bent door ervaren collega’s waarmee je op niveau kunt sparren.

Wie zijn wij?

Ecocert is één van de grotere bedrijven in de energieadvisering in Nederland. De dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opstellen van energielabels voor gebouwen en advisering op welke wijze een vastgoedeigenaar zijn of haar vastgoed kan verduurzamen. Dit doen wij voor alle typen commercieel en maatschappelijk vastgoed en voor woningportefeuilles. 

Klanten van Ecocert zijn voornamelijk gemeenten, bedrijven, beleggers en woningcorporaties. Ecocert heeft zich in de afgelopen jaren vanuit Groningen hard ontwikkeld tot één van de meest innovatieve koplopers van Nederland binnen de branche. Onder andere middels een franchiseformule, waaronder inmiddels twee andere vestigingen in Emmen & Zwolle actief zijn. Dit doen wij door zelf veel te investeren in software, productaanbod en kwaliteitsborging. Ecocert blijft zich door ontwikkelen en de marktpositie als innovatieve voorloper behouden.

Wie zoeken we?

 • Je bent volledig gediplomeerd: W/B, W/D, U/B & U/D (NTA8800);
 • Je hebt ten minste 4 jaar aantoonbare werkervaring als EP Adviseur;
 • Je hebt de nodige technische kennis en inzicht in processen;
 • Je hebt een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen en bent in staat om knelpunten te identificeren en op te lossen;
 • Je hebt creatief denkvermogen en bent vindingrijk als het gaat om aandragen van kwaliteit verhogende suggesties;
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden om eventuele feedback correct te kunnen geven;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en woonachtig binnen bereisbare afstand van Groningen.

Wat bieden we?

 • Een salaris tussen €3.000,- en €3.500,- bruto op basis van een fulltime dienstverband;
 • 24 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Opleidingen en doorgroeimogelijkheden;
 • Een uitdagende en dynamische baan met voldoende verantwoordelijkheid;
 • Een team van enthousiaste, betrokken en gezellige collega’s.

Ben jij klaar voor de volgende stap? Dan komen we graag met je in contact! 

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...