Myrthe zoekt oppas – oppaswerk / oppassen in Groningen – Sitly – Groningen

Sitly

Hi! Wij zijn opzoek naar een leuke oppas/ gastouder die minimaal 1dag bij ons thuis op onze twee kindjes wil passen en eventueel flexibel is om meerdere dagen/ of avonden op te passen. In overleg kan dat een minimaal vast aantal uur per maand zijn.

We zijn een gezin van 4, Laurens en ik zijn 34 jaar, zoontje Fabe 2 jaar en Pleun is net geboren, nu 4 weekjes oud. Mijn vriend werkt fulltime in zijn bedrijf en ik ben sinds de geboorte van Fabe gestopt met werken.

Om toch enigszins up to date te blijven, wil ik weer 1 dag in de week mijn werk als designer oppakken. Mits het goed gaat met gastouder, zullen dit wellicht meer dagen kunnen worden. Dit kan een vaste dag zijn of is flexibel in te delen. Daarnaast zou het fijn zijn als de oppas/ gastouder flexibel is om ook eens indien nodig een paar extra uurtjes overdag of in de avond op zou willen passen.

We kijken er naar uit een leuke gastouder/ oppas voor onze kindjes te ontmoeten!

Groetjes, Myrthe

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Groningen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...